Elite Stora Hotellet

elite-stora-hotellet-orebro-fasad.jpg

Elite Stora Hotellet

Vid Svartåns strand och granne med Örebro Slott finner du anrika Elite Stora Hotellet från 1858. Inom bekvämt promenadavstånd har du hela stadskärnan, nära till allt, shopping, sevärdheter och aktiviteter.

Vackert beläget, centralt i Örebro vid Svartån och Örebro Slott, ligger Elite Stora Hotellet. Hotellet som byggdes 1858 är ett av Sveriges mest anrika hotell med 133 rum. Som gäst på Elite Stora Hotellet får du uppleva atmosfären av ett klassiskt stadshotell, med stilfullt inredda hotellrum och en självklar omtanke.

Mat och dryck finner du på Elite Stora Hotellets förstklassiga restauranger Slottskällaren och Slottskrogen, det nya italienska tillskottet Paolo’s samt den genuint engelska gastropuben The Bishop’s Arms. Vi erbjuder även unika fest- och konferensmöjligheter för upp till 300 personer i hotellets lokaler samt på Örebro Slott. Med det centrala läget i Örebro har du närhet till restauranger, nöjen, shopping och sevärdheter. Goda parkeringsmöjligheter i närheten av hotellet förenklar ditt besök hos Elite Stora Hotellet.
 
Varmt välkommen till Elite Stora Hotellet Örebro!

 

Drottninggatan 1
Box 293
701 45 Örebro
Tel: 019-15 69 00
Fax: 019-15 69 50
info.orebro@elite.se

Bokning
reservations.orebro@elite.se
Tel: 019-15 69 90