Gustavsviks Camping / Stuga

GV_stuga_sommar.jpg
Familj förtält.jpg

Gustavsviks Camping / Stuga

Mitt i lugnet, nära city. Samla fina sommarminnen på vår femstjärniga camping. Utsedd till "En av Europas främsta campingplatser" med allra högsta standard på boende och service. Att bo i stuga är ett bra alternativ för dig som saknar husvagn, husbil eller tält. De större stugor har hotellstandard och fullt utrustade kök och uthyres året om.

Campingplatsen är femstjärnig med stora tomter, de flesta utrustade med el och kabel-TV. På campingområdet finns tre exklusiva servicebyggnader med tillgång till dusch och toalettutrymmen med barnhygienrum. Här finns även utrymmen och utrustning för matlagning och disk, tvättstugor utrustade med tvättmaskiner och torktumlare samt lekrum och TV-rum.

Under sommartid är campingens galleria välbesökt. Här finner du restaurang med fullständiga rättigheter och uteservering, pizzeria, fast food-servering, fräsch livsmedelsbutik, souvenirbutik, glassbar och kiosk, arkadspel. I anslutning till gallerian finner du dessutom en av Sveriges största lekplatser.

Gustavsvik erbjuder även en av Europas största badanläggningar med det helt unika Upplevelsebadet, Lost City. Relaxavdelning och 50-metersbassäng inomhus. Utomhus finns bl. a. vattenrutschbanor, pooler och plaskdamm. Allt detta gör Gustavsvik till ett Eldorado för hela familjen. Motionsbadet och hela utomhusbadet ingår i camping- och stugpriset.

 

Adress : Sommarrovägen 1 Örebro

Telefonnummer : +46 (0) 19-19 69 50
E-post : camping@gustavsvik.se
Webbsida : http://www.gustavsvik.se/camping
Visa stor karta