Örebro Turistbyrå och Biljettbutik

Turistbyråer och Infopoints

Örebro Turistbyrå och Biljettbutik ligger på Örebro slott men det finns fler sätt att hitta information under ditt besök. Välkommen till våra turistbyråer och informationsställen och välkommen till evenemangsstaden Örebro!

Här finns ett fantastiskt kulturutbud - allt från sport på absolut elitnivå till teater och musik för alla åldrar. Biljetter till många av dessa evenemang säljs på Biljettbutiken i Turistbyrån på Örebro slott. Örebrokompaniets turistbyrå och biljettbutik på slottet är ombud till Ticketmaster (Ticnet), Tickster, Roxy Biograf, Örebro Fotboll & Örebro Hockey. Här kan du köpa de flesta biljetter till b la Örebro Konserthus, Conventum, Hjalmar Bergmanteatern, Örebro Länsteater & Behrn Arena m.fl. Det går även att köpa presentkort i biljettbutiken.

Öppettider på Örebro Turistbyrå och biljettbutik på Örebro slott:

Juni-augusti
Mån-fre 10-18
Lör-sön 10-17

Maj & september
Mån-sön 10-17

Oktober-april
Mån-sön 11-15
Telefontider oktober-april:
Mån-fre 10-17
Lör-sön 11-15

 

Förutom turistbyrån på slottet så har Gustavsviks camping en egen turistbyrå i receptionen och på flera platser runt om i destinationen finns InfoPoints, lättillgängliga platser med ett enklare utbud av turistinformation, klicka på bilden nedan för en lista över våra InfoPoints.

    

 

 

Här kan du ladda hem broschyrmaterial