Kitchen & Table

_85A4010Kitchen.jpg

Kitchen & Table

Hjärtat av Sverige möter äpplet i väst - ett New York i Örebro-tappning. Stjärnkocken Marcus Samuelsson kom till Örebro med sin väska full av Manhattans kulinariska smaker. På restaurang Kitchen & Table serveras matmötet som uppstod mellan lokala specialiteter och Manhattans multikulturella smakmix.

Middagen på Kitchen & Table Örebro är en gränsöverskridande blandning av det lokala som finns nästgårds med världen utanför. Från de många matdistrikten på Manhattan i New York har restaurangen hämtat influenser som smakar gott tillsammans med lokala råvaror och den skandinaviska kokkonsten. Smaka på moderna tolkningar med en personlig twist. Kitchen & Table erbjuder allt från kött, fisk, skaldjur och fågel till bröd, grönsaker och frukt.

Restaurangen hittar du på Clarion Hotel Örebro. Direkt från gatan ser du den härliga loungen, där du kan sitta ner innan eller efter din middag för att förlänga kvällen. Pröva en av deras berömda cocktails!

Vill du äta middag är du varmt välkommen måndag till lördag 18:00 – 22:30.

Reservera gärna bord på telefonnummer Tel: +46 (0) 19 670 67 07 eller skicka ett mail till orebro@kitchenandtable.se

Är ni ett sällskap över 8 personer som vill uppleva Fun Dining rekommenderas någon av deras gruppmenyer så ni får bästa möjliga upplevelse av Kitchen & Table och Fun Dining.

Kungsgatan 14

Visa stor karta