Makeriet

Makeriet_01.jpg
Makeriet_02.jpg
Makeriet_03.jpg
DSC_1099.jpg
DSC_1093.jpg

Makeriet

Stig in till Makeriet och stanna upp! Andas in atmosfären, där dofterna från det öppna köket försiktigt möter förväntan inför stunden som är en del av livet med goda vänner.

Makeriet är en stor restaurang med olika delar. Förflytta dig under kvällen eller kom hit för bara en del. Men var du än väljer att slå dig ner, är atmosfären fantastisk.

Till Makeriets Grill hör den stora restaurangdelen med sin klassiskt lyxiga inredning, skön atmosfär och bra mat.

Vill man till en skön pub med härlig stämning och snabb service så är Makeriets Magasin stället för dig. På sommaren har delen en uteservering på mysiga Stallbacken och inomhus spelas det ibland live-musik.

Känner du för att koppla av med ett bra vin eller en god cocktail? Då är Vinbaren din melodi. Vinbaren möts man av direkt från entrén på Kungsgatan och här är känslan mer avslappnad än i övriga delar med mer puls.

Vill man sitta i en härlig lokal, njuta av lättare mat och fantastiska drinkar, så är Makeriets Brasserie rendez-vous, eller Brasseriet helt rätt. En klassisk fransk bistro, inne men ändå ute. Brasseriet är en innergård som med glastak och glasväggar helt klart skapar en unik känsla. Speciellt framåt natten, när DJ:n börjar spela och dansgolvet tar fart.

Telefon: 019‑25 20 25
Mejl: bokning@makerietorebro.se

Visa stor karta