24 timmar hos grannen

Strax utanför
Publicerad 2020-09-22 / Uppdaterad 2020-10-14
Äntligen höst! Tid för långa skogspromenader där den höga, klara luften biter härligt i kinderna. Men också en tid när vardagarna staplas på varandra och tillvaron emellanåt kan bli lite enformig. Så vad passar då bättre än att lämna allt för en stund?

Sticka iväg till ett nytt ställe för att varva ner eller helt enkelt bara fylla på själen med nya upplevelser. Men de stora upplevelserna behöver inte alltid innebära långa resor. Ibland finns de närmare än du tror - till exempel hos grannen! Läs mer om 7 anledningar att dra iväg på en höstweekend till Linköping, Norrköping, Västerås och Karlstad.

Inspiration till en höstweekend

24 timmar i Karlstad: 7 weekendtips

I Karlstad finns inte bara trevliga värmlänningar och skön atmosfär – här finns även upplevelser för dig som längtar efter ett avbrott i vardagen. När du bokar en höstweekend i Karlstad kan du uppleva stadens konst- och kulturutbud, fiske, golf eller vandring i vacker natur och njutning för alla sinnen. Här listar vi sju olika tips för höstens avkoppling.

24 timmar i Västerås: 7 weekendtips

Planera höstens weekend i Västerås! Upplev sanslöst god mat och imponerande actionbad. Utforska stadens många sevärdheter, nöjen och restauranger.

24 timmar i Norrköping: 7 weekendtips

Halloween på Kolmårdens djurpark, kulturpärlor i centrala Norrköping med nyöppnade Ståhl Collection, vandring i Kolmårdsskogarna eller varför inte en spa-weekend? I Norrköping finns mycket att se och göra. Låt dig inspireras av våra sju tips på hur du kan få en riktigt mysig höst i Norrköping.

24 timmar i Linköping: 7 weekendtips

Storskalig gatukonst, mysig höstkryssning eller kuslig spökvandring på renässansslott. Linköping har alla ingredienser för en lyckad helgresa. Låt dig inspireras av våra sju tips på hur du maxar din höstweekend i Linköping!

I kampanjen ”24 timmar hos grannen” samarbetar Karlstad, Linköping, Norrköping, Västerås och Örebro med att för ovanlighetens skull tipsa de egna invånarna om att åka till grannstäderna. Kampanjen drivs av Visit LinköpingVisit Västerås, Karlstads kommunNorrköpings kommun och Örebrokompaniet.