Ladda upp inför jul-treats

Stanna kvar
Publicerad 2020-11-18
Unna dig en natt på hotell i Örebro och ladda upp inför advent och julhelgerna. Du behöver inte åka långt för att få semesterkänslan, den finns här i stan!
Taggar:
#hotell #jul

Staycation och italienska smaker

Restaurangen Amano och Clarion Hotel Örebro erbjuder ett paket för dig som vill mysa ordentligt med god mat och skön hotellvistelse inför jul.

I paketet ingår en 3-rätters julmiddag för två och övernattning på Clarion Hotel Örebro, med tillgång till gym- & wellnessavdelning och en härlig frukostbuffé morgonen efter. Pris 795:-/person, gäller måndag till lördag från den 23 november till den 22 december 2020 och del i dubbelrum.
För bokning, ring 019-670 6700 och uppge "Middagspaket".

Ett juldekorerat matbord med röda servetter och gröna kvistar.
Amano och Clarion Hotel Örebro erbjuder en julig staycation.

Weekend för frukostlovers

Älskar du också hotellfrukost? Inget går ju upp mot knaprig granola, färsk frukt och nygräddade våfflor till frukost. Särskilt inte om den avnjuts med utsikt över ett anrikt slott... Elite Stora Hotellet ligger mittemot Örebro slott med nära till stadens alla sevärdheter. De erbjuder weekendpaket med hotellövernattning och generös frukostbuffé.

Vill du maxa julmyset kan du boka bord på någon av restaurangerna nära hotellet: Bishops Arms, Paolos eller Slottskällaren. Här finns något för alla smaker!

Frukost på hotell
Extra fin frukost med utsikt mot slottet.

City break - bo länge, betala mindre

Vill du stanna lite längre i Örebro? Kanske ska du hälsa på släkten, men vill inte sova i gästrummet som förr? Best Western Eurostop har bland annat erbjudande där du bor 3 nätter och betalar för 2. Hotellet ligger nära både E18 och E20 och har gott om parkeringar alldeles i närheten. Här finns stora familjerum och en matbutik i samma byggnad, så du verkligen kan känna dig som hemma!

Två personer sitter på en soffa av träplankor med en hund.
På Best Western kan du bo lite längre, så du hinner upptäcka mer av Örebro.