Hotellmys med familjen på höstlovet

Just nu
Publicerad 2020-10-09
Hitta på något nytt på höstlovet i år! Ta med familjen på ett mysigt hotellhäng i Örebro och vakna pigga och glada i fluffiga hotellsängar. Efter frukosten kan ni utforska Örebros höstaktiviteter. Här tipsar vi om boende och roliga saker att göra!
Taggar:
#höst #hotell

Cityhotell och pizzabuffé

Clarion Hotel Örebro kan ni koppla av ordentligt i wellnessavdelningen och sen gå loss på pizzabuffén. Läs mer på Clarion Hotel Örebros Facebooksida för mer information, öppettider och bokningsvillkor. Boka direkt på 019-670 6700 eller cl.orebro@choice.se. Erbjudandet gäller i mån av plats och under höstlovet 26 oktober till 1 november 2020.

Hotellobby på Clarion
Clarion Hotel Örebro

Best breakfast och höstlovsmys

Best Western Eurostop kan du boka familjerum och njuta av deras Best Breakfast morgonen efter. Parkering finns strax intill hotellet och härifrån är det bara en kort bilresa till naturen i Kilsbergen, ziplinebanan i Sörbybacken eller upplevelsebadet på Gustavsvik. Boka direkt på 019-777 12 10 eller på info@eurostoporebro.se. Kom ihåg att uppge bokningskoden HÖSTLOV2020.

Best Western Eurostop Örebro

Lantlig lyx och höstsmaker på menyn

På Katrinelunds Gästgiveri utanför Örebro kan ni vakna upp med sjön och skogen inpå knuten. Katrinelund har flera paketerbjudanden med olika upplägg: relax, skaldjur eller kanske Katrinelundsfeelingen? Restaurangen Verandan har som alltid närodlade råvaror på menyn och garanterar en smakrik och mysig middagsupplevelse. Läs mer på deras webbsida.

Katrinelunds Gästgiveri utanför Örebro.

Naturnära med fart och fläkt

På First Camp Ånnaboda i Kilsbergen kan familjen njuta av höstens fina färger och den krispiga luften i naturen. På höstlovet vaknas också särskilda aktiviteter för barn här, som filmtajm, spökjakt och pizzabuffé. Gillar ni fart och fläkt finns MTB-leder och en pumptrackbana i närheten. Läs om alla aktiviteter och bokningsvillkor på First Camp Ånnabodas webbsida.

MTB-lederna i Ånnaboda.

Nyfiken på fler hotell i Örebro? Läs om våra cityhotell här!

Fler höstaktiviteter i Örebro

Efter en lång och god hotellfrukost kan ni utforska Örebros höstaktiviteter, till exempel Örebro slott där Spöket Laban och Lillprins Bus hälsar välkommen till Höstrusk. I Wadköping händer det kusligheter och Snödrottningen gör besök i Teatervalvet. Upplevelsebadet Lost city bjuder in till badäventyr och på Tekniska kvarnen kan både stora och små lära sig mer om elektricitet och kretslopp - på ett kul sätt! På Örebro kommuns webbsida Lov Örebro samlas höstlovsaktiviteter för skolbarn, håll utkik där!