SV
Svenska
Meny
Inför ditt besök
SV
Svenska
Evenemang

Ljusshow och marknadsmys – en magisk decemberdag i Örebro

Publicerad 2023-10-13
Dubbelt upp den 2 december. Ljusparken The Magic Forest premiärtänds och Wadköpings Mat- och Dryckesmarknad gör entré i vintervariant. Ta med hela familjen och låt er förföras av lokala smaker och en gnistrande ljusshow.

Premiär för The Magic Forest

Var med när Stadsparken förvandlas till en magisk plats! Klockan 16.00 tänds ljusparken av färgsprakande LED-lampor och fantasifulla ljusinstallationer. En upplevelse som garanterat trollbinder såväl stora som små.

Mat- och Dryckesmarknad i Wadköping

Strosa bland marknadsstånden och låt julstämningen infinna sig. På Wadköpings Mat- och Dryckesmarknad träffar du över 50 producenter, mathantverkare, restauranger och caféer som dukar fram ett brett spann av delikatesser. Allt från ostar och kött till bröd och praliner. Botanisera runt bland julens smaker, ät gott på plats och köp hem dina favoriter.

Människor på julmarknad i Wadköping
Julmarknad i Wadköping

Du kanske också gillar

Evenemang

IKONER – Fotografisk pophistoria på Örebro slott

Efter att ha varit dold för allmänheten i många år har Larsåke ”Skuggan” Thuressons bildskattt med fotografier på över 300 utländska och svenska musikartister och grupper nu blivit utställningen ”Ikoner”.
En tjej sitter i en inomhuspool
Boenden

Unnig hotellhelg i Örebro

Unna dig och någon du tycker om en hotellhelg i Örebro! Sov skönt mellan fluffiga lakan, ät gott på restaurang, njut i relaxen och sätt guldkant på vardagen. Här har…
En vit tallrik med pasta och tomatsås i, med lite grönt på toppen.
Mat & dryck

Här finns Örebros pärlor i White Guide

I Örebro finns ett antal restauranger och kaféer med i det välrenommerade guidesystemet White Guide. De listar hotell, restauranger, barer och kaféer som de anser vara Sveriges allra bästa.