Sommarens utställningar

Information angående Örebrokompaniets evenemang och Covid-19

På grund av rådande restriktioner gällande evenemang och sammankomster måste du själv kontrollera vad som gäller för respektive evenemang, aktivitet och sevärdhet som presenteras på visitorebro.se

 

Detta gäller för Örebrokompaniets egna evenamang och aktiviteter:

Corona-åtgärder gällande sommarens utställningar.

Sommarens två stora utställningar i Örebro, som Örebrokompaniet står som värd för, är i allra högsta grad mån om din och andra besökares hälsa. Det gäller både världsutställningen om ”Marilyn Monroe – The Untold Story” samt sommarens slottsutställning ”Dressed For Success” som kommer att arrangeras i sommar.  

Utställningarna följer fortlöpande Folkhälsomyndighetens restriktioner, samt samhällsutvecklingen för covid-19 i regionen, för att du som besökare ska känna dig trygg oavsett när du väljer att besöka utställningen. Örebrokompaniet kommer kontinuerligt att tillsätta åtgärder så att du som besökare kan känna dig säker när du vistas i den fysiska utställningsmiljön.

Välkommen till oss om du känner dig frisk och kry! Om inte, stanna hemma och välkommen tillbaka en annan dag. Vi har öppet hela sommaren och Marilyn Monroe och Dressed For Success väntar på dig - oavsett när du kommer på besök!

Denna text uppdateras fortlöpande. Senaste uppdatering den 29 april.

 

Biljetter och öppettider till de båda utställningarna hittar du här:

Marilyn Monroe: https://www.marilyn-monroe.se/

Dressed For Success: https://www.orebroslott.se/evenemang/dressed-for-success-fran-queen-elizabeth-till-downton/