Äventyret Aladdin

aladdin-neutral-1920x864px-100.jpg
3 februari

Äventyret Aladdin

Medverkande; Markoolio, Claes Malmberg, Kim Sulocki, Charlie Grönwall och Renaida Brauns m.fl. Äventyret Aladdin – en musikal för hela familjen. Med stor ensemble och spektakulär iscensättning och fantastisk musik!

Lämna det kalla norden och följ med till den mytomspunna orienten. Magiker, flygande mattor och vilda dromedarer. Humor och drama möter kärlek och ljuv musik. Lägg där till en märkligt motvillig ande så får ni en fartfylld och ett riktigt roligt äventyr för alla mellan 3 till 100 år! Äventyret Aladdin – enda äventyret man inte får missa.

Äventyret Aladdin är berättelsen om en fattig yngling vid namn Aladdin (Charlie Grönvall), som rövas bort av El Zallham (Markoolio), en ond och gniden trollkarl, för att hämta en magisk oljelampa från en grotta. Aladdin hittar lampan och när han rengör den dyker en lustig och något försmådd ande upp (Claes Malmberg). Anden äger förmågan att uppfylla all världens önskningar. Aladdin blir med andens hjälp en rik ung man, han klär ut sig till en prins för att fånga hjärtat hos landets prinsessa Safa (Renaida Braun). Under tiden smider trollkarlen lömska planer och stjäl tillbaka den magiska lampan med hjälp av sin kumpan Jabaar (Kim Sulocki), den fett svängiga dromedaren. Vad händer sedan? Lyckas Aladdin överlista trollkarlen? Vågar han berätta sanningen om sig själv för prinsessan? Och vad håller den flygande mattan-Zlatan på med? 

 

Medverkande: Markoolio, Marko,Claes Malmberg, Kim Sulocki, Charlie Grönvall, Renaida Braun mfl.