Expedition Örebro - mer än ett lopp!

ladda ned.png
7 september

Expedition Örebro - mer än ett lopp!

Nu kan du anmäla dig till det första loppet av fyra som går under namnet Expedition Örebro. Den 7 September går Örebro Outback av stapeln från Rynningeviken.

Expedition Örebro
Expedition Örebro är en ideell förening vars mål är att skapa nya mötesplatser genom tävlingar och arrangemang i Örebro med omnejd. Vill man som deltagare motionera eller tävla avgör man helt själv. I Expedition Örebros arrangemang kan alla delta oavsett nivå och rörelseförmåga, även personer med funktionsvariation.

För varje betald anmälningsavgift går pengar tillbaka till det lokala föreningslivet och välgörande ändamål. 

I mitten av september 2019 kommer vi utannonsera 2020 års aktiviteter.

Expedition Örebro - mer än ett lopp!

Örebro Outback, 7 september 2019
Örebro Outback är en cykeltävling lördag 7 september med start i anslutning till Naturens Hus klockan 11.00 och målgång samt avslutningsaktiviteter vid Katrinelunds Gästgiveri & Sjökrog. det är den nya cykelleden som ska trampas och den är 28 km lång. Två stycken vattenstationer finns och spurtpris för dam repsektive herr i anslutning till Hjälmarbaden. Dom 3 första i dam rerspektive herr kommer få pris i form av upplevelser men det kommer även att delas ut slumpvisa priser till alla som deltar. Efter avslutat lopp kommer samtliga få en funktionströja som minne av loppet.

Uppvärmning sker från 10.00 under ledning av Friskis & Svettis Örebro.

Vid Katrinelund kommer det finnas möjlighet till dusch och ombyte. Väl där möts man av en matmarknad med lokala aktörer, familjeaktiviteter som hoppborg och musikunderhållning samt mycket mer. Det finns goda möjligheter för alla deltagare att belöna sig själva efter genomförd tävling med god mat och dryck.

Till de avslutande aktiviterna vid Katrinelunds Gästgiveri & Sjökrog är självklart familj och vänner varmt välkomna!

Expedition Örebro bjuder alla deltagare i Örebro Outback på transport tillbaka till Örebro city via båt eller buss. Även cyklarna transporteras tillbaka till Örebro.

Alla priser i tävlingen oavsett om det är slutpriser eller spurtpriser kommer bestå av upplevelser. Exempelvis är ett av spurtpriserna en trerättersmiddag för två personer på Katrinelunds Gästgiveri & Sjökrog.

Kostnaden för att delta är 350:- varav 50:- går oavkortat tillbaka till valfritt välgörande ändamål. Gör man inget val vid sin anmälan går pengarna till Örebro Stadsmission. Betalning sker via Swish till 123 515 44 89.

Uthämtning av nummerlappar sker från måndag 2 september på Norra cykel och motor