Kalastider - Julkonserterna i Aula Nova

kalastider2018.jpg (1)
29 november – 1 december

Härlig jultradition på Örebro universitet

Den 29 november till den 1 december är det åter dags för oss i Örebro Studentsångare/Örebro University Choir att få gå in i "KALASTIDER" igen! En föreställning där vi garanterar julkänlsa i en temperatur med samtiden. Extra intressant vinkel i år är att föreningen Örebro Studentsångare firar 25 år och är en av de äldsta föreningarna på Campus.

Datum: 29 november - 1 december
Plats: Aula Nova - Örebro universitet

"Kalastider är en julkonsert som du absolut måste uppleva om du inte varit där. Det går inte och föreställa sig känslan när du har musiken framför dig, runt dig och till slut kastas med i en virvlande final och själv får framföra O, helga natt. Intimt, mäktigt och överraskande på samma gång. Jag kommer inte missa det igen"
Konsertbesökare efter premiären 2017

Föreställningen spelas i Aula Nova på Örebro universitet där alla platser är nära och intima. Tusentals besökare har genom åren sökt sig till universitetet för att få uppleva scenisk körsång när den är som bäst och ensemblen är minst sagt laddade för en ny utmaning. I föreställningen ser och hör vi, förutom alla sångare i ensemblen, Kalasorkestern med några av Örebroregionens mest etablerade musiker.
Föreställningen presenteras i samverkan med Örebro universitet, allt under ledning av körens konstnärlige ledare Fredrik Berglund.

Till evenemanget på Facebook

Visa stor karta