Linkedin - så synliggör du ditt varumärke - föreläsning med Johan Arvidsson

ARVID.jpg
15 maj

Föreläsning på Medborgarskolan

Får du inte din Linkedin-profil att lyfta? Lugn! Johan Arvidsson jobbar som digital marknadsstrateg och har stort kunnande inom personlig varumärkesbyggande. Johan lär dig under en inspirerande föreläsning hur du blir en lysande stjärna på populära sociala kanalen Linkedin.

Genom att ladda ditt innehåll med värdefullt innehåll blir du också en fantastisk ambassadör och reklampelare för ditt företag/organisation. Som i sin tur genererar att fler personer får upp ögonen för dig/er - och i slutändan också blir ännu mer intresserad av arbetsplatsen/företaget.

Johan visar hur du snabbt och med enkla medel kan hitta rätt typ av kontakter för att synliggöra ditt innehåll, hur du kan tänka för att lyfta din egen presentation och göra dig mer intressant. Samt hur ditt strategiska arbete kan leda till fler affärer och fler nyfikna på ditt arbete och företag. Ta chansen och bli en stjärna på Linkedin på ett enkelt och underhållande sätt.

Vi skrattar tillsammans och lär oss att om man bjuder på sig själv och visar upp det så kommer Linkedin vara en fantastisk kanal för positiv feedback till dig.

 

Johan Arvidsson har närmare 20 år bakom sig som journalist och arbetsledare på både tv och tidning. Han har jobbat som digital marknadsförare och kommunikationschef och konsultar regelbundet kring hur du kan synas kostnadseffektivt i sociala medier

Avgift 200kr.

18.00-19.30

Vi bjuder även på enklare fika.

Varmt välkommen!