Festival: Live at Heart

LAH.jpg
4 – 7 september

En av Skandinaviens största musikhändelser

Boka in den 4-7 september i kalendern och gör dig redo för en sprängfylld vecka av musik, film och fest!

Live at Heart är cityfestivalen i hjärtat av Örebro som med runt 200 deltagande akter och över 300 konserter är en av Skandinaviens största musikhändelser. Festivalen bjuder på musik från alla olika genres och chansen är stor att du kommer att hitta ditt nya favoritband hos oss.

På Live at Heart uppträder musiker och artister från hela världen - som alla har rest till Örebro för att möta publiken och för att knyta viktiga kontakter i den internationella musikbranschen.

Dagtid anordnar Live at Heart konferens för artister, musik- och filmbransch och kvällstid slås dörrarna upp för festivalpubliken som bjuds in till våra drygt 20 centrala scener på några av Örebros mest uppskattade restauranger och krogar. Njut av musiken, träffa nya människor och var med och stötta morgondagens stjärnor på sin väg uppåt i karriären.

För dig med ett filmintresse bjuder Live at Heart sedan tre år tillbaka på ett växande filmprogram; utomhusbio, dokumentär- och långfilmsvisningar, kortfilmstävlingar och möten med filmbransch. Allt på Bio Roxy i Örebro.

Boka in den 4-7 september i kalendern och gör dig redo för en sprängfylld vecka av musik, film och fest.