RAEDY CAMP

RAEDY.jpg
15 – 19 juni

Ett basketläger för dig som är 11 till 16 år!

RAEDY CAMP är ett läger för basketspelare i åldern 11-16 år som kommer att genomföras i Örebro 15-19 juni. Lägret är ett initiativ och genomförs under ledning av Thomas Massamba, en av Sveriges mest meriterade basketspelare och en nuvarande landslagsspelare, men sker i nära samarbete med basketklubbarna i och runt Örebro

Med ambitionen att ha de bästa tränarna och med ett stort fokus på individen vill RAEDY CAMP bli Nordens mest eftertraktade och uppskattade basketläger och bidra till att Örebro ska bli platsen för en ständigt växande basketaktivitet.

Lägret är också en satsning av Mellansvenska Basketförbundet att stärka kunskapen hos ledare i klubbarna i distriktet/regionen:

Vi får nu hit några av Nordens främsta så kallade skillscoacher. Jag har själv sett dem hålla träningar och nivån i vad och hur de lär ut är något som vi vill ska kunna inspirera och stärka våra ledare i vårt distrikt men också i hela regionen. Vi har därför med Thomas integrerat in deltagande av ett flertal av regionens tränare i lägret så att de kan delta i och lära från träningarna på lägret”, säger Mathias Skånberg, ordförande för Mellansvenska Basketförbundet.

RAEDY CAMP´s lägerkoncept bygger också på att se HELA spelaren och deltagare kommer att få ta del av utbildning inte bara avseende basketfärdigheter utan även kost, fysisk träning och tekniker för mentalt välmående.

”Jag har varit professionell basketspelare i tio år. Under denna period har jag haft förmånen att träna i och lära mig mycket från några av Europas toppklubbar men också besöka vad som anses vara topprankade basketläger i både USA och Europa. Jag vill med RAEDY CAMP skapa ett koncept och ett läger som håller samma nivå som de bästa internationella lägren. Vi kommer att ha ruskigt duktiga instruktörer, utvalda för sina specialkunskaper, en tydlig struktur för vad vi tränar och hur allt hänger ihop och byggs på under lägret och, inte minst, ett fokus på att verkligen se och ge individuell feedback till varje deltagare och ge dem en av sina bästa basketupplevelser hittills i livet”, säger Thomas Massamba.

 

Läs mer och anmäl dig här: https://raedy.se/