Varför gör inte mina barn som jag säger?

orebro-poster.png
10 april

Föreläsning på myOffice

Känner du dig ibland som en oduglig och otillräcklig förälder? Att vara förälder är fantastiskt men det bjuder också på prövningar och utmaningar. Vi är många som brottas med vardagens alla måsten och förväntningar.

Balansen mellan att ge uppmuntran och sätta gränser är inte alltid så enkel. Att få konkreta verktyg för hur vi ska hantera konflikter och trots, utan att hämma barns positiva utveckling, är något som de flesta av oss föräldrar efterfrågar. Med den här inspirationskvällen vill vi ge dig en maximal kunskapsboost!

 

Våra kompetenta gästföreläsare kommer att dela med sig av kunskap och användbara tips och råd. Vår förhoppning är att kvällen ska inspirera till givande diskussioner och samtal.

 

Kvällens gästföreläsare

 

Petra Krantz Lindgren

Petra är kvällens huvudtalare och vill inspirera oss till att våga vara mindre pedagogiska i vårt bemötande och istället låta vara relationer bygga på tillit, samarbete och respekt. Petra vill vidga våra perspektiv och skapa utrymmen där vi får vara människor med känslor i dess komplexa enkelhet.

 

Filip Reineby

Har du hört talas om #snällhetsrevolutionen? Filips vision är att vi ska förstå att snällhet är en revolutionerande egenskap som främjar goda samarbeten och trygga relationer. Hans föreläsningar kan appliceras på alla områden som har med relationer att göra.

 

Johanna Kagerup

Johanna jobbar med stresshantering med syfte att främja den psykosociala hälsan på individ- och gruppnivå. Hon kommer under kvällen att dela med sig av enkla råd för hur vi som engagerade föräldrar och arbetande medmänniskor kan stressa ner, andas stilla och fokusera även när kaos råder.

 

 

10 april, myOffice Örebro

 Biljettpris: 265 kr

 

Biljettbokning via www.nortic.se

 

Registrering från 17.00

Lite förtäring ingår