Djupadalsbadets bad och camping

utebadet_2016.jpg

Klicka på pilarna ovan för att bläddra bland bilder från Djupadalsbadets bad och camping

Familjebadet Djupadalsbadet ligger centralt i Kumla, ett stenkast från Kumla torg. Anläggningen består av ett inomhusbad med gym, café, spa- och relaxavdelning och en konferensdel samt ett utomhusbad. Intill anläggningen ligger campingen med nyrenoverat servicehus.

Inomhusbadet

I badhuset finns en motionsbassäng, en undervisningsbassäng med höj- och sänkbar botten och ett äventyrsbad.

I äventyrsbadet kan hela familjen samlas och hitta en aktivitet som passar, oavsett ålder. Barnplasken med barnrutschkana för de allra minsta ligger alldeles intill badets vinterträdgård. Är du lite mer äventyrslysten finns två stora vattenrutschkanor med start högst upp i anläggningen. Vill du däremot komma till botten rekommenderar vi ett dyk i den fyra meter djupa dykpoolen. En extra attraktion vid dykpoolen är den klättervägg som finns i anslutning.

Föredrar du lite lugnare aktiviteter kan du nöja dig med att svepas med i strömvirvelpoolen, njuta av vatten som bubblar kring dig som champagnebubblor eller bara blunda och njuta i bubbelpoolen.

Gym, relax och spa

På övre plan finns sysselsättning för dig som hellre föredrar fast mark under fötterna - gym, relax och spa. Hos oss kan du även fika och äta lättare luncher i vårt café. 

Konferens

Vi erbjuder konferens för 8-10 personer. Här kan ni träffas och kombinera mötet med en friskvårdsupplevelse i vårt gym och relax. I priset ingår fika och lunch i Sjöparkens växthus.

Utomhusbadet (öppet sommartid)

På utomhusbadet som håller öppet sommartid finns en 50-metersbassäng, undervisningsbassäng, plaskdamm, ett 10 meter högt hopptorn, två vattenrutschbanor samt härliga gräsytor att slänga ut handduken på. Vattnet i bassängerna är tempererat.

Campingen

Intill anläggningen ligger den härliga campingen med tre stjärnor. Här finns små och stora stugor, tomter, ställ- och tältplatser. Här finns ett nyrenoverat servicehus med kök, tvättstuga och omklädningsrum med toaletter. I priset ingår fri entré till Djupadalsbadets utomhusbad, inkl. rutschkanor. Vid hyra av säsongsplats tomt ges 50% rabatt på ordinarie pris på Djupadalsbadets utomhusbad. 
Läs mer om campingen här.

Besöksadress

Vattugatan 34
692 31 Kumla

Telefon

019-58 87 00

E-post

djupadalsbadet@kumla.se

Webbadress

www.djupadalsbadet.se 

Vad händer i Kumla stadspark?
Klicka här för att upptäcka fler saker att göra i Kumla stadspark