Megafun

Lekobus_skepp_liten.jpg

Europas största inomhuslekland

På Megafun i Örebro går det inte att ha tråkigt. Med sina 7000 kvm är anläggningen det största inomhusleklandet i Europa.

Här finns aktiviteter som passar alla åldrar:  klätterställningar, multisportarenor, rutschbanor, bollhav, crazycars, softballarena, studsmattor, hoppborgar, lasergame, babyhörna, och mycket mer.

Missa inte det häftiga piratskeppet med bollkanoner i mitten av den flera våningar höga softballarenan. I multisportarenorna kan ni utmana varandra på fotboll, tennis, curling eller kanske ett parti schack? Sedan är det dags att utmana den höga klättervulkanen. Den är hal som såpa, men är du riktigt skicklig tar du dig ända upp.

Koppla av en stund i Djungelrestaurangen med café innan det är dags för mer lek och stoj. Allt är förstås öppet även för leksugna föräldrar. Men om de skulle tröttna snabbare än barnen, har hela anläggningen trådlös Internetuppkoppling som alla besökare får använda gratis. Det är bara att ta fram sin egen dator och koppla upp sig.

Du kan även boka barnkalas på Megafun med teman som exempelvis Spiderman, Djungel eller Disco för barngrupper från 8 personer.

Visa stor karta