Paddla SUP

visitorebro1.jpg (1)
visitorebro2.jpg (1)
visitorebro3.jpg (1)

Snabbaste växande vattensporten i världen

Stand Up Paddleboarding (SUP) är den snabbaste växande vattensporten i världen och den kan utövas av alla. Paddlasup.se hyr ut SUP brädor, vi paddlar i grupp, Yoga på bräda och ordnar företag och föreningssaktiviteter. Njut av naturen, ha skoj med vänner, träna din fysik, rehabträning, Yoga eller bara ut på vattnet och upptäck nya miljöer.

Att paddla SUP är inte svårt vilket gör att alla kan paddla och upptäcka Örebro från vackra Svartån, att glida i närheten av Örebro Slott, ta del av alla små avstickare som finns i Svartån. Hästhagen, Hjälmaren, Vättern och alla vackra härliga sjöar i Kilsbergen är vatten som är fina att paddla i.

............................................................................................................................................

   

Webb: www.paddlasup.se
Facebook: www.facebook.com/paddlasup

Adress:
Småbåtshamnen, Båtsmansgatan
Örebro

Telefonnummer: 070-6080012
E-postinfo@paddlasup.se

............................................................................................................................................

HYR SUP AV OSS OCH PADDLA VAR DU VILL
Du hyr din Stand Up Paddleboard (SUP) per timme, dag, helg eller vecka. Våra SUP brädor är uppblåsbara och packas enkelt i en ryggsäck. Du kan ta den med dig och paddla i de vatten du vill.

PADDLA I GRUPP MED INSTRUKTÖR
Är ni ett större sällskap kan ni hyra SUP av oss och en erfaren instruktör paddlar med er. Vi lär ut teknik och tips och tricks samt paddlar i vatten som vi känner till.