Sätt guldkant på din slowcation

Sätt guldkant på din slowcation

Mingel och mat på Saluhallen

"Ät vad du vill och sitt tillsammans" är Saluhallens motto. Mat- och mingelmeckat passar både för långlunch och sent kvällshäng och du kan välja mellan asiatisk fusion, italienskt, spanska tapas och mycket mer.

Lyxbrunch på Clarion Hotel

Mittemellan frukost och lunch finns den perfekta måltiden – brunch! Med sött och salt, varmt och kallt, erbjuder Clarion Hotels brunchbuffé något för alla. Från 30 november till 21 december går brunchbuffén i julens smaker.

Afternoon tea på Clarion Collection Hotel Borgen

Varje dag dukar Clarion Collection Hotel Borgen upp sötsaker och frukt lagom till ”teatime” för dig som är hotellgäst. Ta påtår, sitt länge och njut av hotellets atmosfär.

Spa på Clarion Hotel

Clarion Hotel har ett nyrenoverat spa med upplevelseduschar, varma pooler och en nattljusglittrande utsikt över staden.

Spa på Lilla Valvet

Elite Stora Hotellets nybyggda spa och gym ligger i ett gammalt bankvalv, vilket syns i inredningens detaljer. Kör ett träningspass så att hjärtat får jobba och slappna sedan av i muskler och sinne i poolen och bastun.

Relaxen på Gustavsvik

Äventyrsbadet Gustavsviks populära relaxavdelning har en skön loungemiljö med cocktails, god mat och bubbelbad.

Avsmakningsmeny på Hachi

På restaurangen Hachi är det omakase som gäller, vilket betyder ”låt kocken bestämma”. Du blir serverad en japansk meny direkt från köket och kan njuta av maten långsamt, sushibit för sushibit.

Vegetariskt på Rosengrens skafferi

Rosengrens skafferi erbjuder vegetarisk buffé till lunch och bistromeny till kvällen. Inför jul dukar de även upp ett grönt julbord och har tematiska evenemang som sydamerikansk afton och yogabruncher.

Långfika på Reiduns kafé

Reiduns kafé dignar disken av hembakade kakor och välgräddade godsaker. Här är också hundar välkomna1

Finfrukost på Lill-Annas kafé och butik

Lill-Annas kafé och butik på Vasagatan är ett frukostställe och fikaparadis med guldkant. Njut av fina bakverk under kristallkronans sken och spana ut på stan genom de anrika fönstren.

Läs mer om slowcation här