Är du en ladylufsare?

Ladylufsaren

Du har bara ögon för din älskade och romantiken gnistrar om er två. Slowcation för dig betyder kvalitetstid deluxe med guldkant på det mesta.

Som ladylufsare förekommer du alltid i par. Ditt beteende grundar sig på närhet och lystna blickar samt att du håller din kära i handen titt som tätt. Du unnar dig alltid det där lilla extra och sätter gärna guldkant på hotellvistelsen genom tillval i form av till exempel spabehandlingar.

Din slowcationtyp är en erfaren romantiker, men är lätt att förväxla med turturduvorna. De senare söker sig dock ut från hotellet mot mysiga parker för att kuttra ostört medan ladylufsaren hänger kvar i baren till sent (men socialiserar dock helst inte med andra än sin partner).

Du föredrar att ta upp frukosten på rummet för att maximera kvalitetstiden med din partner. Du delar gärna med sig av sin hotellvistelse på sociala medier och är en flitig instagrammare, särskilt på posande partners och vackra vinglas i motljus.

Så här är ladylufsarna

  • Yttre kännetecken: finklädda, förekommer alltid två och två
  • Karaktärsdrag: fnittrigt fokuserade på varandra
  • Förekommer ofta i: miljöer där andra hotellgäster är men lever i sin egen bubbla och har bara ögon för varandra. Rör sig också i relaxavdelningen och i baren.
  • Läten: förstulna, fnissande djupa samtal
  • Föda: rödvin, chokladdoppade jordgubbar, fruktkorg på rummet med det obligatoriska tillvalet bubbel och snittar

Hotell som kan passa ladylufsarna

Clarion Collection Hotel Borgen 
Elite Stora Hotellet
Hotell Hjalmar

Andra slowcationtyper

Känner du inte riktigt igen dig i ladylufsaren? Kanske är du snarare någon av de här slowcationtyperna:

Maratonmysaren

Hotellhängaren