Örebro Visitor Center

Information, biljetter och souvenirer

Örebro Visitor Center med turistbyrå och biljettbutik ligger på Örebro slott och här hittar du information och inspiration under ditt besök. Runt om i destinationen har vi dessutom flera InfoPoints med information om området. Välkommen till Örebro!

I Örebro finns fantastiskt mycket att se och göra, välkommen till oss på Örebro Visitor Center för information och inspiration.

Örebro erbjuder ett rikt kulturutbud - allt från sport på elitnivå till teater och musik för alla åldrar. Örebrokompaniets turistbyrå och biljettbutik säljer biljetter till många av dessa evenemang och är ombud till Ticketmaster (Ticnet), Tickster, Roxy Biograf, Örebro SK Fotboll och Örebro Hockey. Här kan du köpa de flesta biljetter till bl.a. Örebro Konserthus, Conventum, Hjalmar Bergmanteatern, Örebro Länsteater & Behrn Arena m.fl. Det går även att köpa presentkort.

I vår butik finns souvenirer med Örebroanknytning och designade Örebrovaror "Pennybridge Collection". Vi har även traditionella Sverigesouvenirer.

Öppettider på Örebro Visitor Center på Örebro slott (sydvästra tornet):

Juni-augusti
Mån-fre 9-17
Lör-sön 10-17

Maj & september
Mån-sön 10-17

Oktober-april
Mån-fre 11-17
Lör-sön 11-15

 

 
Telefon: 019 - 21 21 21

Förutom turistbyrån på slottet så har Gustavsviks camping en egen turistbyrå i receptionen och på flera platser runt om i destinationen finns InfoPoints, lättillgängliga platser med ett enklare utbud av turistinformation, klicka på bilden nedan för en lista över våra InfoPoints.

    
Telefon: 019 - 19 69 61

 

 

Här kan du ladda hem broschyrmaterial