LÄSKIGT PÅ RIKTIGT

30 okt
LÄSKIGT PÅ RIKTIGT

LÄSKIGT PÅ RIKTIGT

Löpning på stigar och i skog kallas för ”Trail running” eller ”Off-Trail Run” och i det här träningspasset vi springer i mindre grupper utifrån var och ens egen förmåga. I gruppen finns minst en van orienterare som ser till att alla hittar. Alla i gruppen får en egen karta för att kunna följa med var vi springer. Frågor: trailrun@almbyik.se , Info: www.almbyik.se

Samling klockan 18:00 ombytta och klara. Vi delar upp oss i grupper efter hur långt man vill springa och i vilket tempo. Alla i gruppen får en egen karta och det finns alltid minst en orienterare med i gruppen. Dusch och omklädning finns i Ljungstugan om du vill byta om innan eller duscha efter passet.

Pannlampa behövs för den här träningen. Om det är snö och is behövs även skor med dubb för att få bra fäste.

Varm välkomna!

Almby IK, Orientering

Tid 18.00
Plats Ljungstugan, Ljungvägen 16
Småläskigt
Målgrupp: SMÅLÄSKIGT
Löpning i terräng är något som passar alla och under vinterhalvåret springer vi med pannlampa i skog och på stigar. Träningsformen kallar vi för PISK (=pannlampa i skog)

Spökkalendern

Kusliga spökaktiviteter för alla åldrar! Vissa har åldersgräns - läs mer om våra rekommendationer under respektive aktivitet.

Här kan du filtrera och hitta rysligheter som vi tror kommer passa din åldersgrupp!

[PhraseSpokstadenSpokstaden]smalaskigt Småläskigt [PhraseSpokstadenSpokstaden]laskigt Läskigt [PhraseSpokstadenSpokstaden]skitlaskigt Asläskigt