Spökfotografering med lång slutartid

31 okt
Spökfotografering med lång slutartid

Spökfotografering med lång slutartid

När mörkret faller kan du få döda ting att bli levande med hjälp av en ficklampa och din fantasi. Lär dig fotografera kvälls/nattfoto med din systemkamera.

Innehåll

Med att ha slutaren öppen länge så kan man få många spännande bilder där figurer framför kameran upplevs som spöken. Du lär dig hantera ljuset på kvällen och skapa många fantasifulla figurer. En kreativ och kul kurs att utvecklas med din kamera. Deltagare måste ha en systemkamera & stativ för att kunna genomföra kursen.

Tillsammans med vår duktiga kursledare Peter Schedwin får du under en kväll lära dig hur du fotograferar i mörker. Du behöver ha med dig en systemkamera, ett stativ och en ficklampa.

Under första tillfället samlas vi i Medborgarskolan lobby på Storgatan 18 och promenerar sedan tillsammans till slottet och slottsparken där vi kommer att låta fantasin flöda!

Under andra tillfället har vi en uppföljning där vi tittar på fotografierna och diskuterar kring dem.


Kursledare
Peter Schedwin undervisar inom fotografering och bildkomposition. Peter har en bakgrund som pressfotograf, är skolad inom dokumentärfotografi, och har arbetat åt Medborgarskolan med fotokurser sedan 2003. Fokus ligger ofta på samtal kring bildskapande och själva utvecklandet av deltagarens förmåga att ta bättre bilder.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Upplägg
2st tillfällen.

31/10 kl. 17.15-18.45

7/11 kl. 17.15-18.45

Avgift

550kr

2st tillfällen.

31/10 kl. 17.15-18.45

7/11 kl. 17.15-18.45

Småläskigt
Målgrupp: SMÅLÄSKIGT

Spökkalendern

Kusliga spökaktiviteter för alla åldrar! Vissa har åldersgräns - läs mer om våra rekommendationer under respektive aktivitet.

Här kan du filtrera och hitta rysligheter som vi tror kommer passa din åldersgrupp!

[PhraseSpokstadenSpokstaden]smalaskigt Småläskigt [PhraseSpokstadenSpokstaden]laskigt Läskigt [PhraseSpokstadenSpokstaden]skitlaskigt Asläskigt