Spökyoga med Frida Wirsén

29 okt
Spökyoga med Frida Wirsén

Spökyoga med Frida Wirsén

Mystisk yoga guidad av Frida Wirsén i Örebro slotts mörka salar där häxor, spöken och vem vet vad är inbjudna under hela seansen. Yoga på Örebro slott är ett unikt och magiskt tillfälle som du inte får missa.

Dansande ljus och healande musik som fångas upp av slottets högtidliga akustik, kommer få hela din själ att släppa taget och lyfta i yogans dynamiska övningar. Ett unikt tillfälle att balansera din yogapraktik med kropp och själ. Yin möter Yang. Lekfullhet för kroppen och djup avslappning i Shavasana för ditt sinne. En yogaprincip som är anpassad för ALLA, så let´s go crazy an fly away på Örebro slott, vi ses den 29 Oktober klockan i Rikssalen på Örebro Slott.

Anmäl dig genom att swisha 100:- till 0737719963, skriv ”SpökstadenYoga” som meddelande.
Anmälan är bindande och betalas inte tillbaka, men kan lämnas över i annat namn på plats.
Om några frågor maila kontakt@fridawirsen.se eller besök www.fridawirsen.se för mer information eller besök eventet på facebook

Datum 29 oktober
Plats Rikssalen, Örebro slott
Tid 17:00-18:00
Pris 100:-
Stämningsfullt
Målgrupp: STÄMNINGSFULLT

Spökkalendern

Kusliga spökaktiviteter för alla åldrar! Vissa har åldersgräns - läs mer om våra rekommendationer under respektive aktivitet.

Här kan du filtrera och hitta rysligheter som vi tror kommer passa din åldersgrupp!

[PhraseSpokstadenSpokstaden]stamningsfullt Stämningsfullt [PhraseSpokstadenSpokstaden]smalaskigt Småläskigt [PhraseSpokstadenSpokstaden]laskigt Läskigt [PhraseSpokstadenSpokstaden]skitlaskigt Asläskigt
fre 25
lör 26
sön 27
mån 28
tis 29
ons 30
tor 31
fre 01
lör 02
fredag 25
lördag 26
söndag 27
måndag 28
tisdag 29
onsdag 30
torsdag 31
fredag 01
lördag 02