Storseans med mediet Terry Evans (1)

29 okt
Storseans med mediet Terry Evans (1)

Storseans med mediet Terry Evans

Under en storseans används mediet som en neutral kanal mellan andevärlden och vår verklighet.

Under en storseans används mediet som en neutral kanal mellan andevärlden och vår verklighet. När länken har skapats börjar andekontakten, som ofta är en släkting eller en vän, att ge mottagaren bevis på sin fortsatta existens på en annan medvetandenivå. Det är alltid andevärlden som bestämmer vem som kommer igenom och lämnar budskap till dig. Mediets uppgift är att förmedla det andevärlden vill ska komma fram.

Syftet med en storseans är att ge bevis på liv efter döden. Mediet kan beskriva utseendet, personlighet eller karakteristiska drag, som hjälper dig att känna igen kontakten. Normalt sett förmedlar en andekontakt information om något som pågår i ditt liv, något som kan hjälpa dig att lösa ett problem eller besvara en viktig fråga.

(Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Grunden för hans arbete som medium baseras på ”Spiritualist Nations Unions” filosofi, en organisation som finns i Storbritannien. Det centrala i denna filosofi är att det finns liv efter döden.)

 

Hemsida: www.creativexperiences.se

Datum 28 och 29 oktober
Tid kl.19-22
Plats Örebro Slott, Rikssalen
Pris 275:- inkl. serviceavgift
Läskigt
Målgrupp: LÄSKIGT

Spökkalendern

Kusliga spökaktiviteter för alla åldrar! Vissa har åldersgräns - läs mer om våra rekommendationer under respektive aktivitet.

Här kan du filtrera och hitta rysligheter som vi tror kommer passa din åldersgrupp!

[PhraseSpokstadenSpokstaden]stamningsfullt Stämningsfullt [PhraseSpokstadenSpokstaden]smalaskigt Småläskigt [PhraseSpokstadenSpokstaden]laskigt Läskigt [PhraseSpokstadenSpokstaden]skitlaskigt Asläskigt
fre 25
lör 26
sön 27
mån 28
tis 29
ons 30
tor 31
fre 01
lör 02
fredag 25
lördag 26
söndag 27
måndag 28
tisdag 29
onsdag 30
torsdag 31
fredag 01
lördag 02