Ett äventyrsdygn med barnen i Örebro

Har du 24 timmar? Då har vi ett förslag.

Checka in på valt hotell i city, kommer ni tidigare än kl. 14.00 går det alltid bra att lämna väskorna i hotellets bagagerum, men plocka ur badkläderna för nu bär det av till Lost City!

Äventyret väntar på dig där någonstans i den täta djungeln, bland vattenfall, vågor och vilda forsar. Utforska de mystiska ruinerna och kasta dig ut i Sveriges nyaste och häftigaste vattenrutschbanor – Jungle Escape, Treasure Hunter och River Run. Här finns även café och restaurang så ni lätt kan fylla på med energi för mer äventyr.

På vägen till Lost City, i Drottningparken, ligger Örebro SkateparkSkateparken är komplett med ett stort bowl-område och en fullstor kidney bowl, stora streetytor med flatrails, curbs, manualpads, eurogap, ledges och mycket mer.

Tillbaka till hotellet för att pusta ut lite innan det är dags för middag. Vad är ni sugna på? Kanske thai-mat på Coco Thai precis bredvid Hotell Hjalmar, grekiskt på Efesos nära City Örebro eller inta era fredagstacos på Pacos mitt i stan.

Efter en härlig och stärkande frukostbuffé är ni redo för dag två. Ta en tur till Lek-och Buslandet - Europas största lekland inomhus. 7000 kvm. med klätterställningar, multisportarenor, rutschbanor, bollhav, crazycars, softballarena, studsmattor, hoppborgar, lazergame och babyhörna. Som förälder kan du sitta ner i caféet och titta på. Av så mycket lek-och bus blir man garanterat hungrig, ta en sväng till Enellys för en riktigt god burgare med extra allt i härlig 50-tals miljö, det är ni värda!