Örebro City Sport Festival

CitySport_athletes.jpg (1)

4 dagar av action mitt i city!

Den 16-19 augusti kan du glömma att chilla i hängmattan. Då presenterar nämligen Örebrokompaniet Örebro City Sport Festival. En chans för dig att inspireras och utmanas inom allt som har med sport och hälsa att göra. Vi flyttar ut föreningsidrotten på gatorna, håller allmänna träningspass och bjuder in Sverigeeliten till fyra dagar av svett och endorfiner. Allt för din skull.

 

Örebro City Sport Festival hålls 16-19 augusti, mitt i city. Här får du chansen att utmana dig själv i nya sporter och träningsformer, se Sverigeeliten i beachvolley och inspireras av föreläsningar med folk som vet vad de pratar om. Allt för din skull. Vem du än är kommer det att finnas något här som du aldrig har provat. Något som du bara kan bli bättre på. 

Över 40 olika idrottsaktörer kommer flytta ut sina verksamheter på gatorna i centrum och 15-20 träningspass kommer äga rum varje dag.Tillsammans med aktörerna har man som besökare både möjlighet att prova på mängder med olika idrotter, utmana sig själv men också att se Örebros elitutövare visa upp sig, allt från första parkett. När man behöver pusta ut finns även lugnare områden som fokuserar på hälsa och välmående. Motion för både kropp och hjärna. För hela Örebro, oavsett om man är träningsnewbie eller fullblodsproffs.

Nyheter om programinnehåll släpps under våren, håll utkik!

orebrocitysport.se 

Projektledare:
Rebecca Larserö

rebecca.larsero@orebrokompaniet.se