SV
Svenska
Meny
Inför ditt besök
SV
Svenska
Boenden

B&B och vandrarhem i Örebro

Publicerad 2020-11-02 / Uppdaterad 2024-02-08
Sov gott på charmiga och personliga bed & breakfasts och vandrarhem! Här tipsar vi om plånboksvänliga boenden, både i och utanför centrala Örebro.

Somna gott under fluffigt täcke och vakna utvilad med Örebros stad och natur utanför knuten. Nybryggt kaffe startar dagen på bästa sätt och sedan är du redo att upptäcka omgivningarna! I Örebro finns många mysiga B&B och vandrarhem i olika väderstreck som passar olika smaker och plånböcker. Hos vissa ingår frukost medan andra erbjuder kök för självhushåll.

Klicka på länkarna för att läsa mer om respektive boende:

Tips inför ditt Örebrobesök

Hotellfrukost

Hotell i centrala Örebro

Lyxigt hotell med extra allt eller budgetboende i all sin enkelhet? I Örebro finns många olika hotell med olika karaktär och prisklass att välja mellan.

16 restauranger som andas Italien

Ananas på pizzan och grädde i carbonaran? Inte här inte! Gillar du det italienska köket behöver du inte leta länge när du befinner dig i Örebro.
En person i stickad tröja plockar svamp.

3 (lite okända) naturreservat i Örebro

I Örebro finns många naturreservat, en del är mer välkända än andra. Här tipsar vi om 3 lite mindre kända - men väldigt fina - naturreservat.

15 roliga ställen för barn i Örebro

Vill du hitta på något kul med barnen i Örebro? Då har du kommit rätt! Här tipsar vi om roliga aktiviteter för alla med spring i benen.
Ett miniatyrlok med vagnar står på spåret.

3 miniatyrvärldar i Örebrotrakten

Miniatyrvärldar har fascinerat människan i alla tider. I Örebrotrakten finns tre lilleputtvärldar, alla med järnvägen i centrum.