SV
Svenska
Meny
Inför ditt besök
SV
Svenska
Mat & dryck

Naturligt gott på Naturens hus

Publicerad 2023-09-19 / Uppdaterad 2024-03-11
Mitt emellan Oset och Rynningevikens naturreservat hittar du Naturens hus – restaurangen som har gjort naturligt gott till sin paradgren. Förutom att stanna för en vällagad lunch eller hembakad fika kan du boka allt från bröllop till konferens i deras härliga naturmiljö.

Till Naturens hus kommer Örebroarna i livets alla stunder. För att gå på en första dejt, fika med barnbarnen eller signa en ny företagskund. Här får suset från naturen stå i fokus utan någon bakgrundsmusik och lugnet är ett signum. Naturens hus är ett lättillgängligt utflyktsmål som ligger tre kilometer från Stortorget i Örebro. Hit kan du både cykla, promenera och åka buss. Tar du bilen finns en stor gratis parkering precis intill. 

Örebroarna kommer in och visar upp Naturens hus för sina gäster som deras ställe, det är jätteroligt!

Thomas Liander, delägare.

Lokalt och hembakat 

Den vackra naturen har stort inflytande över restaurangen både när det kommer till atmosfären men likaså inspirationen till menyn. Här hittar du god mat lagad från grunden med riktigt bra och kvalitativa råvaror, ofta från lokala producenter. Det finns även gott om glutenfria, laktosfria och veganska alternativ. Det serveras alltid veckans lunch med en fiskrätt, en kötträtt och en vegetarisk rätt. Dessutom finns ett stort utbud av hembakat. Chokladbollarna är en klar favorit!

Bröllop, konferens och event

Drömmer du om ett bröllop mitt i naturen? Eller vill boka en konferenslokal i en rogivande miljö? I Naturens hus vackra lokal kan du boka ditt evenemang. Restaurangen rymmer omkring 50 personer och konferenslokalen omkring 40 personer. Med stora glaspartier ut mot naturen i samklang med vällagad mat kan det inte bli annat än succé.