fbpx

Paddla SUP i Örebro

Natur och äventyr
Publicerad 2021-03-10 / Uppdaterad 2021-03-15
Paddla SUP utgår från Småbåtshamnen, mitt i Örebro. Hyr SUP-brädor per timme, dygn, helg eller vecka. De anordnar även SUP-yoga, företagsevent och äventyrspaddlingar i Örebro.
Taggar:
#paddla

Såhär kan du paddla SUP

Två personer paddlar SUP-brädor bland tät skog med grenar.
Foto: Paddla SUP

Paddla till Örebro slott

Paddlingen startar vid Småbåtshamnen i Örebro och tar dig förbi Wadköping. Turen innehåller både kortare lyft av bräda samt lite paddling under broar.

Gruppaddling

Att paddla SUP i grupp är en uppskattad aktivitet för företaget, kompisgänget och föreningar. För att boka detta krävs minst 10 personer. I priset ingår genomgång och instruktör.

Två personer paddlar SUP-brädor bland tät skog med grenar.
Foto: Paddla SUP

Hyr hela 20 brädor

Är ni ett större antal personer som vill paddla på något annat ställe? Hyr en färdiglastad släpvagn med upp till 20 brädor. Allt klart med kompletta brädor och flytvästar. Vill ni även ha mat och dryck, kan Paddla SUP ordna även det.

Nybörjarpaddling

Vill du få bästa möjliga start på ditt SUP-paddlande? Under våren startar nybörjarpaddling en kväll i veckan, där grunderna i SUP ingår.

SUP-yoga

Att kombinera yoga med SUP har blivit mycket populärt. Kanske låter som en svår kombination med balans och smidighet, men instruktörerna anpassar nivån så att det passar alla deltagare.

Äventyrspaddling

Äventyrspaddling är en lite längre tur på 3-6 timmar i spännande vatten i närheten av Örebro.

Big SUP

Paddla SUP med 6 kompisar, utmanande och superkul!

Fler tips inom natur och äventyr