Natur och äventyr

Paddla SUP i Örebro

Publicerad 2021-03-10 / Uppdaterad 2021-03-15
Paddla SUP utgår från Småbåtshamnen, mitt i Örebro. Hyr SUP-brädor per timme, dygn, helg eller vecka. De anordnar även SUP-yoga, företagsevent och äventyrspaddlingar i Örebro.
Taggar:
#paddla

Såhär kan du paddla SUP

Två personer paddlar SUP-brädor bland tät skog med grenar.
Foto: Paddla SUP

Paddla till Örebro slott

Paddlingen startar vid Småbåtshamnen i Örebro och tar dig förbi Wadköping. Turen innehåller både kortare lyft av bräda samt lite paddling under broar.

Gruppaddling

Att paddla SUP i grupp är en uppskattad aktivitet för företaget, kompisgänget och föreningar. För att boka detta krävs minst 10 personer. I priset ingår genomgång och instruktör.

Två personer paddlar SUP-brädor bland tät skog med grenar.
Foto: Paddla SUP

Hyr hela 20 brädor

Är ni ett större antal personer som vill paddla på något annat ställe? Hyr en färdiglastad släpvagn med upp till 20 brädor. Allt klart med kompletta brädor och flytvästar. Vill ni även ha mat och dryck, kan Paddla SUP ordna även det.

Nybörjarpaddling

Vill du få bästa möjliga start på ditt SUP-paddlande? Under våren startar nybörjarpaddling en kväll i veckan, där grunderna i SUP ingår.

SUP-yoga

Att kombinera yoga med SUP har blivit mycket populärt. Kanske låter som en svår kombination med balans och smidighet, men instruktörerna anpassar nivån så att det passar alla deltagare.

Äventyrspaddling

Äventyrspaddling är en lite längre tur på 3-6 timmar i spännande vatten i närheten av Örebro.

Big SUP

Paddla SUP med 6 kompisar, utmanande och superkul!

Fler tips inom natur och äventyr

Utsikter_Örebro-4

5 fina utsikter utanför Örebro

Skåle klint  Utsikten över de djupa skogarna från Skåle klint är magnifik! Toppen ligger nära 200 meter över havet och 100 meter över omgivningen. Det finns flera stigar upp, den längsta är ungefär…
Två vuxna och två barn är ute och går i skogen med ryggsäckar.

Vandra i Örebro

Planerar du att vandra i Örebro? Då har du många fina upplevelser framför dig! I och omkring Örebro finns många olika vandringsleder med varierande längd.
Åkrar med högt gräs utanför ett tältdraperi.

Glamping i Örebro län

Gillar du att vara i naturen, men vill samtidigt bo lyxigt och bekvämt? Då är glamping något för dig! Här tipsar vi om var du kan glampa i Örebro län.
Blå himmel och blått vatten med tussar av vass.

Naturreservatet Björkön i Hjälmaren

Björkön tillhörde tidigare godset Göksholm. Skogen brukades och delar av ön arrenderades ut för jordbruk fram till 1950- och 60-talet. Idag syns spår av tiden då arrendegården varit i drift…

Ormarna på Öby kulle

Det är inte bara vi människor som försiktigt söker oss ut i den friska luften när den tidiga vårsolen äntligen börjar värma på allvar. Många djur vaknar också upp ur…
Två personer paddlar SUP-brädor bland tät skog med grenar.

Paddla SUP i Örebro

Paddla SUP utgår från Småbåtshamnen, mitt i Örebro. Hyr SUP-brädor per timme, dygn, helg eller vecka. De anordnar även SUP-yoga, företagsevent och äventyrspaddlingar i Örebro.
Logga från WeDoMotion

Bike & bite

Inspireras av Bike & bites cykelslingor och få tips på kaféer och restauranger längs vägen. Ta hur många pauser du vill och njut av såväl skön, grön natur som lokala…
En kvinna i vit tröja håller en svart kikare framför ögonen. På huvudet sitter ett par glasögon fästa i håret.

Vårtecken: fåglarna kommer till Örebro!

Att fåglarna kommer och börjar kvittra är ett säkert vårtecken. Så packa utflyktskorgen eller ryggsäcken, ta gärna med en kikare och möt våren! Här får du tips på några av…
Hjälmaren-SUP-ny

Paddla SUP på Hjälmaren

SUP står för Stand Up Paddling och är en surfingbräda i större storlek. Den har mer flytkraft och stabilitet än en vanlig surfingbräda, vilket gör det relativt lätt att stå…