SV
Svenska
Boenden

Ställplatser i Örebro

Publicerad 2021-07-08 / Uppdaterad 2024-05-22
Här hittar du förslag på ställplatser i och omkring Örebro.

Lakelodge

Lakelodge har drop-in ställplatser med vackert läget vid Våtsjön och nära E18 mellan Stockholm-Oslo. Det är öppet för ankomst och mat i restaurangen under sommaren. Vid frågor, ring 0586-77 00 70.

Tysslingens naturcenter

I närheten av fågelsjön Tysslingen har Tysslingens naturteater ett antal platser för husbilar och husvagnar på asfalt, med el och tillgång till vatten och toalett. Det finns även platser mer avskilt, på gräs och utan el. Bokning sker via mail eller telefon. Mer information och kontaktuppgifter finns på Tysslingens naturcenters webbplats.

Naturens Teater vid Tysslingen

Örebro city golf och CC Gustavsvik

Örebro City Golf & CC Gustavsvik erbjuder uppställning av husvagn och husbil på Mosjö. Besök webbplatsen för mer information om öppettider och priser. För bokning, maila mosjo@orebrogolf.se.

Observera att Örebro City Golf & CC Gustavsvik inte erbjuder uppställning på Gustavsviksanläggningen.

Örebro city golf och CC Gustavsvik

Ställplats Torp

På slätten mellan Kumla, Fjugesta och Örebro, alldeles bredvid Götabro kurs- och konferensgård finns 12 ställplatser belägna med vacker utsikt över åkrar och fält. Ställplatsen är säsongsöppen från 1 april fram till 1 oktober, med vissa undantag. Mer information och kontaktuppgifter finns på Ställplats Torps webbsida.

Läs mer

Sandstranden Dimbobaden vid Hjälmaren.
Natur

Nära till sjölivet i Hjälmaren

Örebro ligger vid Hemfjärden, den västligaste delen av Hjälmaren. Här kan du åka båt, fiska, bada och upptäcka mängder av guldkorn.
Natur

5 platser för fågelskådning i Örebro

Packa utflyktskorgen, ta med en kikare och lyssna på fåglarna! Här får du tips på några av länets alla naturreservat som är extra bra för dig som är fågelintresserad.
Fyra statyer i brun färg syns på höll mellan grässtrån.
Utflykter

Den unika skulpturparken Konst på hög

Konst på hög är en unik skulpturpark på toppen av Kvarntorpshögen i Kumla. Här kan du gå omkring bland verk av flera av landets främsta konstnärer.
En gul vattenrutschkana och en hängbro av rep syns ovanifrån. Två barn leker och springer.
Barn

Gustavsviks camping och upplevelsebadet Lost City

Fem stjärniga sommarhäng på Gustavsviks familjecamping!
Gulputsade byggnader i Brevens Bruk
Utflykter

Brevens Bruk

Brevens Bruk är en nästintill orörd bruksmiljö med gulputsade byggnader, klassat som kulturmiljö av riksintresse. Hantverksbutiker, konst, museum och kafé.