Poppis med loppis

Strax utanför
Publicerad 2020-08-14 / Uppdaterad 2020-09-17
Blomstrande idyller med röda hus och vita knutar. Ett lugn som du endast hittar på landet. En känsla av lyckorus när du hittar det speciella som kommer passa så bra just hemma hos dig. Gör en resa tillbaka i tiden, hitta unika fynd och upptäck nya platser. Låt loppisrundan bli en dagsutflykt och inkludera fika eller picknick. Dags att loppa loss!
Taggar:
#loppis

Dags för en heldag på loppis? Här är tre tips på loppisar strax utanför Örebro.

Visste du att Fellingsbro är en liten loppisgömma? Åker du med bil från Örebro till Fellingsbro poppar flertalet loppisar längs vägen. I Gammelstugan, i Krakow i Fellingsbro, kan du fynda i en fin, historisk miljö och även passa på att fika med kaffe och dopp när solen skiner.

En röd timmerstuga med blå himmel och grön gräsmatta. Skylt med texten Gammelstugan hänger på stugans gavel.

Loppiskällar'n är en loppis som ofta fylls på med unika fynd, med allt från stora möbler till små porslinskålar.

Ett ljusgult hus i bakgruden. Framför syns buskar och ett staket med skylten Loppiskällarn.

Loppis o sånt bjuder på en hemtrevlig miljö i ett idylliskt rött hus med vita knutar. Vem vet, detta kanske är dagen du införskaffar dig den där perfekta byrån till vardagsrummet?

Ett rött skjul med grönt gräs och skog omkring. I förgrunden står stolar, vattenkannor och blommor utställda.

Psst! Många loppisar har varierade öppettider och aktörer brukar vanligen uppdatera frekvent på Facebook. Vi tipsar om att gå med i gruppen ”Loppisar i Örebro län”, där det bland annat läggs upp information om vilka loppisar som är öppna just den dagen.

Annars är det alltid en god idé att åka ut på landsvägen, för vi lovar, förr eller senare kommer du stöta på någon intressant loppis, bod eller gårdsbutik som du förmodligen aldrig tidigare besökt!

Örebroinfluencern tipsar om loppisar i Örebro

Örebrobaserade influencern Nevnarien har vloggat om loppisar i och omkring Örebro.