SV
Svenska
Meny
Inför ditt besök
SV
Svenska
Boenden

Unnig hotellhelg i Örebro

Publicerad 2020-11-18 / Uppdaterad 2022-03-18
Unna dig och någon du tycker om en hotellhelg i Örebro! Sov skönt mellan fluffiga lakan, ät gott på restaurang, njut i relaxen och sätt guldkant på vardagen. Här har vi färdiga tips på extra unniga hotellhelger i Örebro. Allt du behöver göra är att boka. :)
Taggar:
#hotell #weekend

Unniga hotelltips

Boenden

4 tips för hotellhelgen i Örebro

Mat & dryck

Smaka på Örebro - tips på en helg för foodies

Staden

8 saker som sätter guldkant på din weekend

Boenden

En lyxig slowcation på landet

Centrala hotell

Vill du bo nära pulsen, lite lugnare eller kanske med en egen bastu på rummet? I centrala Örebros finns flera hotell att välja mellan och något för alla smaker.

Clarion Hotel

Clarion Hotel Örebro ligger mitt på restaurang- och kafégatan och bara ett stenkast från slottet. Här finns gym- & wellnessavdelning, AW på fredagar och en härlig frukostbuffé.

Elite Stora Hotellet

Älskar du också hotellfrukost? Inget går ju upp mot knaprig granola, färsk frukt och nygräddade våfflor till frukost. Särskilt inte om den avnjuts med utsikt över ett anrikt slott... Elite Stora Hotellet ligger mittemot Örebro slott med nära till stadens alla sevärdheter.

First Hotel Örebro

First Hotel Örebro ligger nära resecentrum, så om du kommer med buss eller tåg har du nära. Alla hotellets 71 rum är unikt designade och vill du lyxa till det lite extra, kan du boka sviten. En egen relax med bastu och jacuzzi blir då din!

Best Western Eurostop

Best Western Eurostop ligger nära både E18 och E20 och har gott om parkeringar alldeles i närheten. Här finns stora familjerum och en matbutik i samma byggnad.

Scandic Väst

Scandic Väst ligger 3 kilometer från city och bara några svängar från E20/E18. Trots närheten till motorvägarna, sover du tyst och skönt och kan vakna utvilad här. Vill du upptäcka omgivningarna kan du låna cyklar från hotellet. En kort cykeltur åt ena hållet tar dig till stan, åt andra hållet ligger vackra kulturreservatet Karlslund.

Scandic Grand Hotel

Bor du på Scandic Grand, bor du mitt i smeten! Med evenemangsarenan Conventum som granne och Örebro Teater, Konserthuset och Kulturkvarteret alldeles intill är du alltid nära hem när du går ut.

Clarion Collection Hotel Borgen

Checka in i anrika "Borgen" och njut av afternoon tea i den fina salongen. Det är en bra början på en riktigt härlig hotellhelg! Clarion Collection Hotel Borgen ligger i den röda riddarborgen strax intill slottet i Örebro. Här ingår fika och kvällsmat.

Andra tipsar om weekends i Örebro

Hotell som ligger intill Svartån och iknar en borg i Örebro.
Boenden

Resebloggarens hotellhelg i Örebro

Cornelia Tonéri, som driver resebloggen Lite mera rosa, checkade in på hotell i Örebro för en helg. Läs och inspireras av en weekend på tema historia, med både stadspuls och…
Örebro och Svartån i glittrande kvällsljus.
Mat & dryck

Influencern Adaras matresa genom Örebro

En höstig helg i bästa skördetid besökte influencern Ida Eriksson, som driver Adaras Blogazine, Örebro med omnejd. Här fick hon ta del av lokala smaker och matupplevelser hos områdets kreativa…